Salut prieteni,
Florin Gaitanaru este noul campion la M90
Felicitari Florin si tuturor jucatorilor pentru inca un turneu frumos !!!
Am actualizat clasamentele conform rezultatelor complete, la ambele nivele:
Mai mult...
Mai mult...
Mai mult...
Mai mult...
Mai mult...
Mai mult...
acum am observat. Mai mult...
Mai mult...
Comentarii
Multumesc George. Si eu tin sa felicit participantii la acest turneu si ma bucur ca am reusit, in sfarsit, sa castig un turneu Fansport. Sper ca este doar primul dintr-o lunga serie
Il felicit si pe "nea" Yul pentru meciul din finala si trebuie sa recunosc ca am avut si putin noroc avand in vedere ca pentru o parte din maxi-tie-break, Yul a folosit o racheta de "imprumut". Celor doua cu care venise li s-a rupt racordajul (la interval de cateva puncte !!!). Cel mai important lucru este ca am fost sanatos, nu am mai avut problemele de la ultimele turnee. Sanatate va doresc si voua!
A fost un turneu foarte echilibrat, din semifinale toate meciurile au avut nevoie de tiebreak decisiv si s-au decis pe muchie de cutit.
A ... si multumesc ca m-ai razbunat
Dacă e 10 sau 9, e foarte importantă o ora extra de babysitting sâmbăta. Au stai ca mi a dat soția un cot.
Tragerea la sorți nu trebuie sa fie neaparat live :)
Pe mâine. Bye
Stiu ca iti plac tragerile la sorti on-line :)
Poate data viitoare participi si tu ;)
De data aceasta insa, tiand cont de numarul mic de jucatori, nu avea rost sa suplimentez orele de joc si sa incepem de la 8. Ne vedem la 9 fara un pic si dam drumul la joaca dupa tragerea la sorti.
Mai ales dupa ce am primit feedback-uri foarte bune legate de turneul de saptamana trecuta cand campionul Cristi Stanciu i-a felicitat pe jucatorii veniti de la M60 pentru nivelul foarte bun de joc aratat.
Felictari lui Cristi pentru victorie si nu numai :)
RSS pentru acest articol.